A férfiak pont annyit adnak a külsőségekre – csak nem “úgy”

Képzeljünk el egy autót, vagy a kerti házat… Egy rendezett kertet is hozhatnék példaként, ami gyakrabban a férfi mániája, mint egy pár női tagjáé. És nem csak a rendről szól ez, én is gyakran gyönyörködöm a kertünkben, a dísztujákban, vagy, hogy milyen szépre festettem a szerszámos bódét. Festegetni megint csak kifejezetten szeretek! Tényleg megáll a vád, hogy a férfiak kevesebbet adnak a külsőségekre, csak azért, mert ők a saját, személyes megjelenésükben fektetnek kisebb hangsúlyt erre?

Jól szimbolizálta ezt a kettősséget, hogy anno nálunk, a kisvárosunk központjában akkoriban egymás mellett volt egy festékbolt és egy táskabolt… Mindig jött velem a feleségem, mikor mentem vásárolni, és ő addig a táskaboltba tért be. Vicces látvány lehetett, ahogy a bejárataiknál mindig elváltunk, hogy aztán dolgunk végeztével majd újra találkozzunk. 🙂

Sajnos a feleségem táskaboltja közben bezárt, de talált mostanra egy sokkal jobbat, egy netes boltot: annataska.hu. Táskák online? Hogy még jobban árnyaljam a képet arról, hogy mennyire adunk mi férfiak is a külsőségekre, itt jegyezném meg, hogy ez nekem is felkeltette az érdeklődésemet.

Én aztán nem pazarlom az időmet – régen úgy voltam vele – a ruhaboltba járással, vagy épp táskák nézegetésével, mert ez nekem anno tényleg nem volt oly’ nagyon fontos, de itt vannak olyan klafa táskák online rendelhető módon is, hogy gyakrabban nézek ilyeneket, mint korábban. És vásárlok is, persze.

Vettem egy Bugatti férfi testtáskát először. Hamar hozták, lehetett a futárnál kártyával is fizetni és tetszett is az a darab. Azóta is szeretem. Szürke színű, stimmelt a méret is. A Bugatti ismert autómárka, de kényelemben nem csak azon a vonalon erősek. Van sportos vonal is, és inkább elegáns darabok – ahogy magán az annataska.hu-n is található minden, amit igénylünk. Mindenféle táskák online. Fiataloknak, idősebbeknek, széles a kínálat.

Később beszereztem egy HeavyTools unisex hátitáskát is innen, és ajándékba a szülinapomra egy barna, kívül-belül bőr pénztárcát kérek majd a feleségemtől, újfent innen rendelve.

Mosolygott, mikor mondtam, de örült, hogy végre találkozott az érdeklődésünk, ha már régen nem ugyanabba a boltba jártunk. És tényleg vicces, hogy az annataska.hu-t nézegetem a legtöbbet a neten most. Ez az első olyan webes üzlet, ahol szívesen váltam törzsvásárlóvá. Nem tudom, mit kérdeznék, ha egy táskaboltban válogatnék, az eladótól. Festék- és egyéb ügyben továbbra is ragaszkodok a személyes átvételhez, hogy tudjak kérdezni, de itt minden adja magát. És minden stimmel, mindig. Nem igényli sok kör lefutását. Stabilan megbízható a választék, semmi sem tér el a többitől, várt, és kapott minőségben – ezt a feleségem is alá tudja támasztani.

Amit nem muszáj személyesen, azt rendeljétek ti is futárral, és mondhatom, ilyen egy jó rendelős shop, mint ez: haza, vagy egy közelünkben lévő helyre, előre fizetve, vagy utánvéttel hozatni. A futárok úgyis jönnek ilyen méretű városokba naponta, mint a miénk. Az annataska.hu tehát meghozta a kedvem, hogy bizonyos termékcsoporton belül ne magam induljak el beszerezni valamit! Jó találat volt…