A szép színek a nyomtatott dokumentumok esetében is fontosak

Sokan nem is gondolnák, hogy hangulatunkra és közérzetünkre mekkora hatással bírnak a színek. Emellett még a memorizálásban, elkülönítésben is segítenek, gondoljunk csak a lámpa piros-sárga-zöldjére, a KRESZ-táblák színeire vagy tanuláskor a szövegkiemelőzésre! Bizony, a kórházak falszíne sem véletlen vagy az úgynevezett “kijózanító rózsaszín” – Adam Alter elnevezése. Számos kutatást végeztek és végeznek manapság is, amelyek a színek hatásait vizsgálják, ez esetben pedig az a bizonyos rózsaszín igencsak intenzív erejűnek bizonyult akár egy sportesemény esetén is. A zöld és kék bizonyos árnyalatai nyugtatóan hatnak, míg azt a legtöbben azért hallották már, hogy a piros, vörös, bíbor serkentik a vérkeringést, felpezsdít, ugyanakkor feszültséget és nyugtalanságot is okozhatnak.

Ha már színek, akkor sokaknak juthat eszébe, hogy minden évben kihirdetik az év színét. A 2021-es évben kettő is kiválasztásra került, egy különleges szürke és egy élénkítő sárga.

Pont ezekről olvasgattam otthon, amikor észrevettem, hogy kifogyott a papír a nyomtatóból. Mivel meguntam már azt, hogy folyton a papír-írószerből cipelem haza a nehéz tasakokat, az online vásárlás mellett döntöttem. Már csak egy jó webshopot kerestem… Kis böngészés után rátaláltam a https://nyomtatoalkatresz.hu-ra. Ugyan nekem éppen csak nyomtatópapírra volt szükségem, elégedetten konstatáltam, hogy nyomtatóhoz szükséges kellékek széles tárházával várják a vásárlókat.

Ha elégedett vagyok egy rendeléssel, szívesen szerzek be más terméket is az adott webshopból, ha már bizalmat szavaztam nekik. Ami igencsak meglepett, azok az árak voltak. Korábban ennél magasabb árfekvéssel találkoztam, ami mellé gyakran gyér kínálat is társult. Itt nem kell aggódnunk az árukészlet miatt, az biztos.

https://nyomtatoalkatresz.hu

A https://nyomtatoalkatresz.hu kezdőlapján több menüpont alatt válogathatunk: tonerek, tintapatronok, egyéb lézerkellékek, festékszalagok és filmek, valamint papírok. Én az utóbbi felé vettem az irányt és örömmel vetettem bele magamat a nézelődésbe. Valljuk be, hogy azért az online vásárlás számtalan előnye közül a legfontosabb a kényelem. Azért ebbe az idillbe bele tud rondítani, ha nem jó minőségű fotók vannak a termékről vagy éppen nem áll rendelkezésre elég információ róla. A https://nyomtatoalkatresz.hu-nál ettől nem kell tartani, aki nincs otthon a témakörben, az is könnyen kiigazodik majd a termékek között. Éltem a mennyiségi kedvezménnyel, amiben az a legjobb, hogy nem muszáj ugyanabból az árucikkből több darabot vásárolni. Így most többféle papírt is kipróbálhattam, hogy kiválasszam a számomra leginkább megfelelőt közülük. A szállítás ingyenes volt, aminek nagyon örültem, mert sok helyen magas összegű vásárláshoz kötik, itt pedig alapvetően ez az ajánlat fogadott.

Az utánvétes fizetés bizonyult a legpraktikusabbnak számomra, a csomagot pedig a szokásos GLS CsomagPontra kértem, ami a legközelebb van hozzám.

Nektek is csak ajánlani tudom ezt a webshopot! Próbáljátok ki!