e-tanúsítás – az internetről is megrendelhető energetikai tanúsítás

Ma gigantikus mennyiségű festéket kellett beszereznem, mert kifestjük az egész házat. Most értünk a nagy felújítás végére és ez a korona, amit a végén fel kell tenni a remekműre. Na meg persze az e-tanúsítás, hiszen azért csináltuk végig ezt az egész cirkuszt, hogy aztán eladhassuk az ingatlant, ehhez pedig ma már elengedhetetlen az e-tanúsítás megléte. Tulajdonképpen törvényileg van előírva, hogy csak így lehet tovább adni egy ingatlant.

Nem ismerős a kifejezés? És esetleg úgy, hogy e-tanúsítvány, energetikai tanúsítvány, vagy energiatanúsítvány? Mindegyik fogalom mögött ugyanaz a jelentés húzódik. Arról az iratról van szó, ami megmutatja, hogy mennyire műkdöik korszerűen egy házban a fűtés és az energetikai rendszerek, ebből kifolyólag pedig mennyire lehet azt gazdaságosan működtetni.

Az energiatanúsítvány megléte tehát egy olyan alapvető dolog, ami nélkül nem is akarna már senki sem lakást, vagy házat venni. Ahhoz pedig, hogy ez minél gyorsabban, szakszerűen elkészülhessen érdemes felkeresni az e-tanusitas.eu csapatát, akik már a nevükről sejthető módon profik ebben a témában.

Teljesen mindegy, hogy 12, vagy 24 órás határidőről van szó, az tanúsítvány biztosan a zsebünkben lesz időben, ha a megfelelő helyről rendeljük. Az áraikról pedig szintén az e-tanusitas.eu oldalon lehet informálódni. Ha pedig nem csak az e-tanúsítás érdekel bennünket, de szeretnénk ezt összekötni egy ingatlan értékbecsléssel is – ami nem ritka, hiszen mindkettőre közvetlenül az eladás előtt van szükség -, akkor is jó helyen járunk, hiszen itt ezt is meg lehet rendelni.

Nálunk tehát az e-tanúsítás az e-tanusitas.eu által jött a házhoz és nagyon hálásak vagyunk nekik. Ki tudja, lehet, hogy egyszer még ti is azok lehettek!