Felépült a ház, jöhet a színezés és a napelem telepítés

Az építkezés mindig hosszú folyamat. Sok-sok munkával, sok örömmel és bizony megoldani való problémákkal is. Azonban van egy pont, mikor a sok aggódást átveszi valami megnyugtató bizonyosság. Így voltam én akkor, amikor felépül a házunk és már csak a színezés és a napelem telepítés volt hátra.

A napelem telepítés sosem volt kérdés, hisz biztos voltam benne, hogy szeretném, ha az új házunk környezetbarát lenne. Azt is szerettük volna,, ha nem kell többé villanyszámlát fizetnünk. Ezért döntöttünk úgy, hogy a napelem telepítés nem maradhat el.

A napelempalyazatok.hu nagyon sokat segített nekünk a kezdeti lépésekben és később is. A kezdetek mindig izgalmasak, érdekesek. Megismerkedni, nyilván alapfokon, a napelemes rendszerek működésével számomra tényleg nagyszerű volt. A napelempalyazatok.hu segítségével pedig rátaláltam egy olyan pályázati lehetőségre is, aminek segítségével a napelemes rendszert nulla százalékos hitelből tudtuk telepíteni. Ez pedig egy építkezés után azért elég jó.

Hisz mindig vannak nem várt költségek, emelt árak és díjak. Persze ilyenekkel számol az ember, de azért csak jólesik, ha van ilyen lehetőség. A napelempalyazatok.hu persze nem csak ebben segít. Itt lehet kérni egy ingyenes felmérés és ajánlatot is az egész rendszer telepítésére. A helyszíni felmérés ráadásul ingyenes. Aki napelemes rendszer telepítésén gondolkodik, szerintem érdemes itt kezdeni az egésznek a tanulmányozását. Mert olyan alapvető dolgokkal kerülünk tisztába, mint a teljesítmény, az inverter.