Pólót akartam festeni a papának, de találtam egy sokkal jobb ajándékot

Nem járok gyakran festékboltba, talán ezért is volt kiváló ötlet a részemről, hogy elmenjek, senki nem számít tőlem olyan csodákra, hogy saját kézzel készítsek el egy ajándékot, de ezt vettem a fejembe. Gondoltam milyen kellemes lesz majd megvenni némi festéket, majd jól rálövellni egy-két ruhaneműre valami művészi alakzatban és azt adni Papának karácsonyra. 

Már a kasszánál voltam a megfelelően kiválasztott színekkel és egy önelégült mosollyal arcomon, amikor sorra kerülésem közben, látván eme indokolatlanul szimpátiát gerjesztő vigyort, szóba elegyedett velem a kasszás hölgy s rákérdezett, mi a tervem ezekkel a sok festékekkel. Miután felvilágosítással szolgáltam a pólófestési és ajándékozási terveimről hirtelen meredten s ugyanannyira értetlenül is pillantott reám ama teremtés, majd egy gyors észbekapás után ő kezdett engem világosítani, hogy csupán azért zavarodott össze hirtelenjében, mert mióta ismeri a LOLmarktot, azóta, ha ajándékozásról vagy pólókról, netán pulóverekről van szó, akkor meg sem fordul más a fejében, csakis az ottani számtalan jobbnál jobb mintázatú kínálat egyik-s másik darabja. 

póló nyomtatás

Miután készséggel felvillantott telefonja képernyőjén néhány terméket magam is értetlenül kezdtem nézni a kiválogatott festékeimet, főleg, hogy még gyorsabban (akár 1-2 nap alatt) ki is hoznák nekem onnan a kiválasztott pólókat, míg én fél hétig is vesztegetném az időm a festésekkel. De legalább saját, egyedi minta lenne rajta, gondoltam magamban, ám már szerte is foszlott ez a gondolat amint megláttam, hogy a weboldalon a saját mintáimat vagy fotóimat is viszont láthatom a pólókon. 

Nem is kellett több, hogy tudjam ezen az oldalon fog megtörténni a póló nyomtatás s még a méretek miatt sem kell aggódnom, hiszen ha véletlenül nem megfelelő, akkor 14 napon belül díjmentesen kicserélik, sőt, akár személyesen is átvehetem a termékeket, ha igazán biztosra akarok menni, nem véletlenül van 13 üzletük is már országosan, hanem azért, mert ha pólókat keres az ember, akkor őket érdemes választani. Letisztult, könnyen kezelhető weboldaluk van, ahol a haveroktól és papáktól kezdve egészen akár a saját gyerekünkig megtaláljuk a nekik illő pólóválasztást, legyen szó születésnapról, apák napjáról, évfordulókról vagy akár csupán poénból.

Egy kisebb készletet tartanak 3XL, 4XL és 5XL méretű pólókból, így én is megtaláltam Papának az ajándékot, de szerintem másnak sem jelenthet ez kihívást a sok kiváló minőségű prémium pamut vagy pamut-poliészter keverék alapanyagú póló közt, nem beszélve az ismét hangsúlyozott egyedi mintázatú és saját fotókat is megjelenítő pólókról, melyeket akár 1-2 munkanap alatt le is gyártanak, és már küldik is megrendelőikhez.

Érdemes még azt is megjegyezni, hogy ingyen pólóhoz jutási eshetőség is fennáll, ha véletlenül nem azt a pólót küldenék, amelyiket kiválasztottuk, akkor küldenek ingyenesen egy másikat. A LOLmarktnak szenvedélye a póló nyomtatás, és ezért ki merem jelenteni, hogy ők a legjobbak a pályán.