Vállalkozói biztosítást kötöttem, hogy nagyobb anyagi biztonságban legyek

Minden vállalkozásnak kötnie kellene valamilyen vállalkozói biztosítást! Nekem is akkor jutott ez eszembe, mikor egyszer rábukkantam a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldalra.

Ezen az oldalon olvastam először a vállalkozói biztosítások sokszínűségéről és ezek fontosságáról. A mai világban már nem kellene olyan vállalkozásnak lennie, aminek nincs biztosítása, hiszen bármi váratlan történhet, amit anyagilag nem tud kibírni vállalat, de egy megfelelő biztosítással a biztosító a károk nagy részét fedezné.

Nekem volt eddig is biztosításom, de mikor az lejárt, kíváncsiságból felkerestem a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldalt. Itt ugyanis azzal hirdetik magukat, hogy mindenképpen tudnak jobb biztosítást ajánlani, mint amilyen most van.

Azt hittem, hogy elég jó biztosítása van a vállalkozásomnak,de kiderült, hogy ez abszolút nem így volt. A biztosításunk már korszerűtlen és elavult volt, ráadásul a mai viszonylatban drága is. Most már sokkal kedvezőbb feltételekkel kínálnak vállalkozói biztosításokat és a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldal segített abban, hogy erre rájöjjek.

Foglaltam az egyik munkatárukhoz időpontot. Elmentem a találkozóra, ahol elég részletesen átbeszéltük, hogy milyen biztosítások vannak mostanában, melyiket miért érné meg megkötni, melyik mennyibe kerül. Még abba is tudott tanácsot adni, hogy a kis festék boltunkhoz melyik illene a legjobban.

Nekem nem kellett nagy számokon gondolkozni, mivel a berendezés nem kerül olyan sokba, kicsi a meghibásodás esélye, így nincs is szükségem egy drága, mindenre kiterjedő biztosításra.

Sikerült kiválasztanunk egy olcsó, megbízható biztosítást. Sokkal több minden van belefoglalva, mint a régibe, de ennek ellenére sokkal kedvezőbb az ára.

Eddig bele sem gondoltam, hogy az elavult biztosításunk jóformán már csak pénzkidobás. Éves szinten pedig sokat spórolhatunk a váltással, hiszen egy sokkal kedvezőbb árfekvésű konstrukcióra sikerült váltanunk.

Örülök, hogy elmentem a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban céghez és részt vehettem egy beszélgetésen a munkatársukkal. Akivel beszéltem, nagyon felkészült volt, minden kérdésemre tudott válaszolni. Mindet érthetően, egyszerűen, felesleges szakszavak nélkül magyarázott el, így én is -aki sosem értett a biztosításokhoz-, megértettem, hogy mivel lesz most jobb az új biztosítás, mennyi spórolással jár, és miért.

Bármilyen biztosításról is van szó, érdemes lefoglalni egy beszélgetést a cég valamely tagjával, mert kiderülhet, hogy a biztosításunk már nem is olyan jó, mint gondoltuk és egy újabbal sokkal jobban járnánk.

Nekem nagyon sokat segített a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban cég. itt több biztosítással is foglalkoznak, így eldöntöttem, hogy legközelebb már nem mint vállalkozó, hanem mint magánszemély fogom meglátogatni a céget, mert lassan le fog járni az autóm kötelező biztosítása és cascoja is, valamint egy új életbiztosítást is szeretnék kötni, ha van jobb, mint a mostani.