A Gumidiszkont hu webáruházat a festékboltban ajánlották

Tavasszal újra szeretnénk festeni pár szobát a házban. Miután a feleségemmel kiválasztottuk a színeket, elmentem egy festékboltba, hogy megvegyem a szükséges festékeket és a festéshez való eszközöket. Amikor a festékboltba értem, úgy tűnt, mindenki festeni akar, elég hosszú sort kellett ugyanis kivárnom, amíg sorra kerültem. Miközben várakoztam, szóba elegyedtem az előttem álló hapsival. A tavaszi teendőktől valahogy eljutottunk az autógumicseréig. Nekem pedig eszembe jutott, hogy erre a szezonra már új nyári gumi szettet kellene vennem. Ezzel együtt azonban az is, hogy fogalmam sincs, mikor fogok tudni elmenni gumit venni. Beszélgetőpartnerem azt ajánlotta, az időrabló rohangálás helyett próbálkozzak inkább az online vásárlással, mégpedig a Gumidiszkont hu oldalon.

Hazaérve fel is kutattam az említett weblapot. Ezzel pedig egy új világ nyílt meg számomra, amiben a gumicsere, és az olyan dolgok, mint egy új pótkerék beszerzése, mesébe illően könnyűnek tűnik.

A Gumidiszkont hu egy nagyon vagány autógumi-webáruház

A Gumidiszkont hu egy 100%-ig vagány autógumi webáruház. Segítségével kényelmesen és gyorsan rendelhetünk autógumit, legyen szó akár egy, akár több darab vásárlásáról. Ráadásul a nagyszerűen összerakott gumiabroncs-kereső felületüknek köszönhetően attól sem kell félnünk, hogy a megvásárolt gumik nem felelnek majd meg autónk méretének vagy fogyasztási igényeinek.

A részletes keresőfelületen először is lehetőségünk van arra, hogy az autógumi és a gépjárművünk tulajdonságai alapján keressünk olyan termékeket a kínálatban, amelyek megfelelőek lehetnek nekünk. Ezen a felületen kereshetünk a gumiabroncson szereplő méretek alapján. Beállíthatunk szempontnak szezonális tényezőket, vagyis megadhatjuk azt, hogy téli, nyári vagy négyévszakos gumikat keresünk. Kiválaszthatjuk, hogy autónk személygépkocsi, terepjáró vagy kisteherautó. Valamint különböző fogyasztási adatokat és indexeket is megadhatunk, amelyek fontosak lehetnek az abroncs kiválasztásakor. Továbbá meg tudjuk jelölni azt is, hogy a Gumidiszkont hu által forgalmazott márkák közül melyiket részesítjük előnyben. Ha valamelyik fogyasztási adat vagy index kiszámolása nem világos, akkor pedig elolvashatjuk az oldal részletes tájékoztatását, ami mindenben segít.

A gumiabroncs tulajdonságai, valamint a kocsi fogyasztási és terhelési adatai mellett választhatjuk azt a lehetőséget is, hogy a jármű típusából kiindulva vágunk neki a megfelelő abroncs megtalálásának. Ebben az esetben a kocsi gyártóját (pl. Dacia), típusát (pl. Logan), gyártási évét és kivitelét kell kiválasztanunk egy-egy legördülő listából.

Ha pedig nagyon biztosak vagyunk a dolgunkban, harmadik lehetőségként élhetünk a szabadszavas kereséssel is. Bár szerintem itt a legnagyobb a rizikója annak, hogy esetleg rossz abroncso(ka)t rendelünk, amit aztán küldhetünk vissza.

Autósként érdemes minden fontos infót tudni az abroncsokról is, ez az oldal pedig ebben is segít

Az előbb már röviden említettem, hogy a Gumidiszkont hu részletes, de könnyen megérthető tájékoztatókkal segít a megfelelő abroncsok kiválasztásában. Emellett pedig az oldal lehetőséget biztosít arra is, hogy kicsit jobban beleáshassuk magunkat az autógumi témába. Az oldalon fut ugyanis egy ilyen témákat körüljáró blog, aminek köszönhetően az autósok rengeteg fontos infót megtalálnak egy helyen, amit a gumiabroncsokkal kapcsolatban tudni érdemes.

A számos bejegyzés között mindenféle témában találunk érdekes írásokat. Tájékozódhatunk például arról, hogy hogyan kell megfelelően tárolni a gumiabroncsokat. Kideríthetjük, hogy való-e nekünk a négyévszakos gumi, vagy maradjunk csak a klasszikus két szezonos megoldásnál. És fontos dolgokat tudhatunk meg arról is, hogy mikor kell új gumit vennünk.

A hasznos tippek és információk mellett a Gumidiszkont hu blogja olyan érdekességekkel is foglalkozik, mint például az önfelfújó gumiabroncs ötletének jövője, így ez a felület akkor is jó, ha csak olvasgatnánk egy kicsit.

Nagyon örülök, hogy az ajánlás nyomán ráakadtam a Gumidiszkont hu webáruházra. Ennek köszönhetően egyrészt mostantól nem lesz különösebb nyűg abroncsot venni. Másrészt pedig jó pár dolgot megtudtam, amit egy autótulajdonosnak tudni érdemes.

Ha te is szeretnél megismerkedni az autógumivásárlás legtökéletesebb és legkényelmesebb módjával, vagy úgy érzed, nem tudsz eleget a gumiabroncsokról, akkor neked is irány a gumidiszkont.hu!