Az új motorgumi olyan, mint egy új réteg festék

Az otthonunk színei rengeteg dolgot meghatároznak. Teljesen más lesz a közérzetünk egy színes lakásban, mint egy szimpla, fehér fallal rendelkezőben. Gyerekként például nagyon imádtam, hogy narancssárga volt a szobám fala és egy kutyás tapéta futott végig rajta. Akárhányszor beléptem ebbe a helyiségbe, mindig azt éreztem, hogy a kis birodalmam küszöbét léptem át.

Ezt azonban sajnos a jövőről nem mondhattam el. Mikor új házba költöztünk, anyám bepakolta az összes könyvét a szobámba, ami sokat elvett az én személyiségemből. A kollégiumban pedig minimálisan tudtuk csak személyre szabni az életterünket. Az albérletekről pedig ne is beszéljünk! Éppen ezért volt annyira újdonság, mikor beköltözhettem a saját lakásomba. Azt a felnőtt döntést hoztam, hogy legyenek a falak fehérek. Nem tudom, hogy lehetett-e volna jobb választást is hozni, de egészen elégedett vagyok vele.

Ahogyan azzal a változtatással is, ami a motorom kapcsán történt. Biztos vagyok benne, hogy nem vagyok egyedül azzal a gonddal, hogy bár nagyon szeretek motorozni, a motorgumi beszerzés például mindig rengeteg fejfájást okozott. Egy csomó technikai részletre kell odafigyelni és ráadásul az itteni motoros boltban sokszor nem volt meg az a termék, amire nekem lett volna szükségem. Ezért volt akkora hihetetlen változás a Motortire oldala, ami az idáig összes felsorolt problémámat megoldotta könnyedén.

Nem kellett mást tennem, mint beírnom a keresőbe, hogy motorgumi és ott volt a találatok között. Persze több motoros oldal is elérhető az interneten, a Motortire azonban rögtön meg fogja ragadni a figyelmünket. Ezt pedig nem olcsó trükkökkel éri el, hanem egy átlátható felülettel, aminek menő, motoros hangulatú designja van. Nem kell tehát reklámoktól félnünk, amik csak elveszik az időnket. Minden a helyén van és azonnal elkezdhetjük a motorgumi keresést.

Erre pedig külön van egy motorgumi kereső. Az internetes vásárlás kapcsán az első kétségem rögtön az volt, hogy mi lesz, ha esetleg rossz gumit fogok választani. Hiszen azért egy ilyen vásárlás nem kis pénz, úgyhogy biztosra akartam menni. A motorgumi keresővel pedig többé nem kell attól tartanunk, hogy feleslegesen adjuk ki a pénzünket. Mivel minden paramétert megadhatunk pontosan és, mivel otthon vagyunk, ezért rendelkezésünkre állnak a motor papírjai, amivel ellenőrizhetjük az összeset.

Ez számomra sokkal megnyugtatóbb volt, mint a szerelővel együtt találgatni ezeket az infókat. Ráadásul én is egy kicsit közelebb tudtam kerülni ezen keresztül a járművemhez. A Motortire pozitívumai azonban itt még nem érnek véget, mivel mikor megláttam a motorgumi listát, teljesen le voltam döbbenve. Egyrészről azért, mert az áraik összehasonlíthatatlanok voltak ahhoz képest, amit bármelyik kisebb szerelő-kereskedőnél tapasztaltam, emellett pedig még minden egyes gumiról olvashattunk is egy kicsit, hogy jobban megértsük a különbségeket.

Ha még mélyebben bele szeretnétek menni a témába, akkor még egy külön Youtube csatornájuk is van. Ezen keresztül megismerhetjük a Motortire csapatát és még kevésbé fogjuk azt érezni, hogy csak egy személytelen netes boltot böngészünk. A rendelés menete pont olyan egyszerű, mint minden, amit idáig felsoroltam. Nem kell mást tennünk, mint behelyezni a megrendelni kívánt terméket a virtuális kosárba, megadni pár szállítási adatot, végül pedig kiválasztani, hogy miként szeretnénk fizetni. Ennél gyorsabb és pontosabb módja nem is lehet a motorgumi vásárlásnak. Időben kiszállították őket és a megkapott termékre sem lehetett panasz, úgyhogy nem ez lesz az utolsó rendelésem tőlük.