Egy festékboltban is jól jöhet a fűtés

Időről időre jó dolog kifesteni a lakásunk vagy a házunkat. Felfrissíti és ezzel az apró változtatással már más megjelenést ad az otthonunknak. Én is éppen erre készültem már egy jó ideje, és aztán sikerült végre rászánnom magam. Az egyik barátnőm családjának van egy festékboltja, azt terveztem, hogy odamegyek. Tudtam, hogy ott fognak tudni segíteni és persze a festékeket is megtudom majd venni. Azért is a barátnőmék boltjába akartam menni festéket venni, mert tudtam, hogy nem csak a festésben tudnak majd segíteni. Többször is felújították már a lakásukat, így nagy tapasztalattal rendelkeznek abban is. Amiben biztos voltam, hogy a kazánt is le kell majd cserélni, mert már nagyon sok probléma adódott vele. Nem is kellett csalódnom, mert a lehető legjobb tanácsot kaptam.

Miután kiválasztottam a megfelelő festékeket és kértem pár tippet a használatához, rátértem a kazán kérdésre. A barátnőm apukája a westen kazán mellett tette le a voksát, és azt mondta, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalát javasolja, mert ott még többet megtudhatok róla, illetve akár a cserével is megbízhatom őket. Azt mondta, hogy néhány éve ők is kicseréltettek egy ilyen westen kazánt és a vizgazfutesszerelo24.hu-t bízták meg a feladattal, amit tökéletes minőségben végeztek el. Úgy döntöttem, hogy megfogadom a tanácsukat és lecsekkolom a vizgazfutesszerelo24.hu honlapját és, mivel nekem is westen kazán készülékem van, ezért megnézem a cseréjére vonatkozó információkat is.

A kazáncsere sem okoz problémát!

Amikor hazaértem, meg is néztem a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalát, hogy még többet megtudjak róluk. A honlapjuk azonnal megtetszett, mert kivételesen igényesen volt megcsinálva. Az elrendezést, a színeket és minden más is letisztult volt és teljesen felhasználóbarát. Ami még jobban elnyerte a tetszésemet, hogy teljesen átlátható volt. Könnyedén megtaláltam a westen kazánnal foglalkozó aloldalt, amit azonnal el is kezdtem olvasni. Már jó néhány éve westen kazán van nálam, de most sok mindent (számomra új) dolgot megtudtam róla.

Például, hogy a cég már 1925 óta létezik és működik, viszont nem régóta foglalkoznak vízmelegítéssel. Először zománcozott tárgyakat, alkatrészeket és öntöttvas radiátorokat készítettek, majd 1950-től már elektromos vízmelegítő gyártására is ráálltak. Gázkazánokkal csak a ’70-es évek óta foglalkoznak, ezért az utolsó európai gyártók között csatlakoztak a piachoz. Viszont ez nem okozott a Westen számára semmilyen lemaradást, hiszen most már több mint 50 éve a legjobb kazán gyártók között vannak.

Talán sok embert nem igazán érdekel a kazánja háttere, de én kifejezetten érdekesnek tartottam. Azzal, hogy ilyen dolgokat is megosztanak a weboldalukon még inkább szimpatizálni kezdtem a vizgazfutesszerelo24.hu-val. Miután elolvastam a westen kazán leírását, még megnéztem néhány aloldalt, mert felkeltette a kíváncsiságomat. Azokat is felettébb érdekfeszítőnek találtam. Nem is nagyon kellett tovább győzködnöm magam, hogy őket válasszam.

Az egyik legjobb dolog, amikor végre túl vagyunk a felújítás nehézségein

Miután végig böngésztem a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalát, kitöltöttem az űrlapot a honlap alján. Nem sokkal később már fel is hívtak, hogy egyeztessünk egy időpontot a westen kazán cseréjére. Az ügyintéző nagyon kedves és udvarias volt, gyorsan meg tudtunk beszélni mindent.

Az első benyomások nagyon pozitívak voltak a vizgazfutesszerelo24.hu-val kapcsolatban, így izgatottan vártam, hogy megérkezzen a szerelő. Ha minden jól megy akkor a felújítás a westen kazán cseréjével be is fejeződhet.